Srijeda, 12. Siječanj

Češnjak možemo posaditi u siječnju

Praznici su iza nas i preživjeli smo ih uglavnom u društvu najdražih, ali sada posao opet može početi. Ni naši vrtovi nisu iznimka, unatoč činjenici da je tlo možda zaleđeno i prekrito snijegom. Dani su sve duži i donose iščekivanje proljeća.

Još niste počeli planirati novu sezonu 2022? Sada je vrijeme da damo sve od i to učinimo u ovom mirnom zimskom mjesecu. Važno je da izradimo plan sadnje te se kod toga držimo pravila i prirodne zakonitosti povrća. U rotaciju povrća uključimo i biljke za zelenu gnojidbu. Pregledajte zalihu sjemenja i napravite test klijavosti kod starijih sjemenki.

Ove godine možete napraviti korak naprijed jer je samodostatnost postala već jako važna.  U siječnju iskoristite slobodne dane za izradu visokih greda i pokrivenih hladnih ili toplih greda. Možete se odlučiti za kupnju gotovih visokih greda pa ih samo montirate i pripremite za sezonu. Stavite ih na zaštićena osunčana mjesta. Zahvaljujući povoljnijim uvjetima u zaštićenim gredicama moguće je uzgajati rano povrće i produžiti sezonu uzgoja povrća za kućnu upotrebu.

RAMDA je marka vrtnih strojeva, alata, zaštitne opreme i pribora za vrt, dom i uređenje okoliša. Proizvodi se proizvode i razvijaju u najprepoznatljivijim tvornicama širom svijeta. Poznat je po kvalitetnom dizajnu i trajnosti proizvoda, jer se razvija na najboljim materijalima, pri čemu ne zaboravlja na dizajn i estetiku. Sve to svake godine nadopunjuje tim stručnjaka.

 

Natrag

Povezani proizvodi

-12%
5,99 €
5,27 €
PLA 863039
Nije na zalihi
Informativna cijena: 5,27 €
-12%
5,99 €
5,27 €
PLA 863161
U zalihi
-12%
4,99 €
4,39 €
CS 000637
U zalihi